Julekalendere med chokolade - her er 9 gode du kan vælge

Sommeren er officielt forbi og efterårsvejret begynder at nærme sig med hastige skridt og en helt speciel nedtælling er nu begyndt. Hvor mange gange man skal sove, før det bliver d. 1. december. For mange skal efteråret overstås, så man kan komme hen til julen. Men hvad er der så specielt ved julen? Sneen er der jo ikke længere, og det evige gaveræs bliver mere og mere hektisk for hvert år, der går. Men mange tillader sig nu stadig den luksus at have en julekalender med chokolade, som man kan vågne op til.

Forkæl dig selv under de kolde og mørke morgener

Da man var barn var det et af højdepunkterne for dagen, og hele december måned var årets højdepunkt. Men selvom man er blevet voksen og glæden ved julen og de mange gaver er svundet ind, må man stadig gerne gøre noget ud af julen. For mange er december måned også en hård måned at komme igennem med mørket og kulden, ligesom at mange bliver vinterdeprimeret. Der må man ike snyde sig for lidt lækkert om morgenen, som gør dagen nemmere at komme igennem. Her nedenfor kan du læse mere om alle gode julekalender, som du kan vælge imellem. 

▪        Lindt Chokoladejulekalender: Lindt er et schweizisk chokolade mærke, som er kendt for deres høje og lækre kvalitet. Julekalenderen indeholder forskellige stykker chokolader, herunder varianter af Lindt-klassikere som Lindor-trøfler. Så hvis du ønsker at gå igennem december måned med en snert af luksus og eksklusivitet, så er det Lindt chokolade julekalenderen, som du skal gå med. Den får dig gjort klar til d. 24 december med stil.

▪        Ferrero Rocher Chokoladejulekalender: Alle elsker Ferrero Rocher og for mange er det en guilty pleasure. Derfor er denne julekalender ekstra lækker at vågne op til om morgenen. Chokolade blandet med hasselnød. Mmm! Så hvis du er en af dem, som har svært ved at komme op om morgenen, fordi det er så mørkt og koldt udenfor, så skulle du tage at overveje at have den her julekalender som din december partner. Så flyver måneden forbi!

▪        Toblerone Chokoladejulekalender: De trekantformede stykker chokolader er formet efter bjerget Matterhorn i Schweiz, og de smager da også bjergtagende godt. Små Tobleronebarer gemmer sig bag hver låge for den person, som har udset sig denne her julekalender. Toblerone er som et frisk pust bjergluft hver morgen til at gøre dig klar til dagen. 

▪        Kinder Chokoladejulekalender: Kinder laver chokoladejulekalendere med alle deres største hits, som for eksempel Kinder Bueno, Kinder Chokobons og små chokolader. Hvis du ønsker en julekalender med variation, så er det denne her! En julekalender til de barnlige sjæle og selvfølgelig alle børnene. Børn vil elske denne julekalender, så hvis du har børn derhjemme, som glæder sig ustyrligt meget hele december, er det en god måde at glæde dem på. 

▪        M&M's chokoladejulekalender: De fleste kender til M&M's og for mange var de en stor del af deres barndom. De to M&M's figurer som tit optrådte i reklamer gjorde, at man husker M&M's for evigt. Nu er det så også muligt at vågne op til hver dag i julen med deres chokoladejulekalender. Små poser af M&M's venter personen, som har denne julekalender til at stå derhjemme. Peanuts overtrukket med chokolade er lige den rigtige start på dagen i et mørkt vintervejr. 

▪        Milka chokoladejulekalender: De fleste kender også til Milka-koen, som er på forsiden af emballagen på Milka chokolade. Koen græsser oppe i europæiske alper og minder om den alpemælk, der bliver brugt til at producere Milka mælkechokolade og som skaber den fløjlsagtige konsistens. Forskellige smagsvarianter af Milka chokolade overrasker en hver morgen, når dagens låge åbnes i denne julekalender. Muuuh! 

▪        Nestlé Smarties chokoladejulekalender: De små Nestlé Smarties er søde, lækre chokoladestykker som er kendt for at farverige og runde. Vi kan vist alle huske de små æsker fra barndommen, som man fik lov til at åbne og så grave de små Smarties ud. Med den her julekalender venter der dig Smarties alle 24 dage. Sikke en december. Chokoladejulekalenderen egner sig også godt som en gave til sine niecer eller nevøer. Det skarpe sukkerovertræk skal nok få dem ud af sengen.

▪        Summerbird chokoladejulekalender: Det er få ting, der symboliserer dansk luksus som Summerbird. Gaven, som vi er vant til at få i værtsgave, er nu blevet til en chokoladejulekalender. Og hvor er vi heldige! Julekalenderen er i år endnu større og ser endnu flottere ud. Kalenderen indeholder 12 forskellige stykker chokolade, som for eksempel mørk chokolade, mælkechokolade og hvid chokolade. Den her julekalender giver dig ikke kun sommerfugle i maven, men får dig også sikkert og glad igennem december måned. 

▪        Anthon Berg chokoladejulekalender: Hvis du bare ikke kan stå for chokolade, så kunne Anthon Berg chokoladejulekalenderen godt være noget for dig. Med den julekalender kommer du ikke til at kunne holde til d. 24 december. Marcipanbidder med chokoladeovertræk og lækkert chokolade gemmer sig inde i den luksuriøse Anthon Berg chokoladejulekalender.

Giv julekalenderen som en gave

Listen af chokoladejulekalendere synes at være uendelig, så det her var bare nogle af de chokoladejulekalendere, der findes derude. Du kan finde flere chokoladejulekalendere her. Og få meget mere inspiration til, hvordan du kan gestalte på den måde, som er den bedste og mest hyggelige for dig. Julen er ikke en glad og spændende for alle mennesker, nogle mennesker har det meget svært i julen på grund af ensomhed eller andre svære situationer, som de er landet i. Derfor er det også en tid, hvor vi skal ekstra opmærksomme på hinanden og huske at spørge ind til hinanden.

Alle disse chokoladejulekalendere skal derfor ikke kun ses som gaver, man kan købe til sig selv for at forsøde sin egen december, nej, det er skam også en god gavemulighed at give sine venner, hvis man føler, at de godt kunne bruge lidt glæde at stå op til om morgenen. I en tid som julen er præcist tiden, hvor vi skal tænke på hinanden og huske at støtte op om hinanden, og en sådan gave kan inspirere flere til at tænke på hinanden og måske slå en alternativ vej du af det så hektiske gaveræs.

Menu
Top