Bedste Chokoladefontæne: Se top 6 (opdateret maj 2022)

Chokoladefontæne.dk

Du er landet på Chokoladefontæne.dk, det helt rigtige sted at finde chokoladefontæne. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle chokoladefontæne tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Chokoladefontæne 3-lag til 500 gram smeltet chokolade

1: Chokoladefontæne 3-lag til 500 gram smeltet chokolade

Tilbud: Kun 249.00 129.00 hos Satana.dk. Spar 120 kr. / 48 %

Chokoladefontæne med 3-lag i rustfrit stål Lækkert chokoladespringvand til festlige lejligheder eller bare forkælelse af dig og dine! Chokoladespringvandet skal bruge minimum 300-500 g smeltet chokolade for at køre med et jævnt lag. Smelt chokoladen inde… læs mere hos Satana.dk >>

Billede af Princess 292994 Chokoladefontæne

2: Princess 292994 Chokoladefontæne

Tilbud: Kun 299.00 169.00 hos HvidevareShoppen.dk. Spar 130 kr. / 43 %

Princess – 292994 – Chokoladefontæne Hvem kan ikke lide et chokoladeovertrukket jordbær? Med denne chokoladefontæne kan du have et chokoladespringvand, hvor du nemt og hurtigt kan lave de lækreste snacks. Specifikationer: 220-240 V32 WNem at rengøre re… læs mere hos HvidevareShoppen.dk >>

Billede af Chokoladefontæne

3: Chokoladefontæne

Tilbud: Kun 209.00 189.00 hos DinGadget.dk. Spar 20 kr. / 9 %

Fantastisk lille fontæne – er du klar til at få en flydende og lækker chokolade oplevelse? Chokolade er bare lækkert og flydende chokolade er endnu mere lækkert! Med denne chokoladefontæne kan du nemlig dække lækre jordbær med flydende chokolade eller n… læs mere hos DinGadget.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 27. maj:

Billede af Ariete Chokoladefontæne

5: Ariete Chokoladefontæne

Bedste pris: 296.00 hos KitchenOne.dk

Denne chokoladefontæne fra Ariete er det perfekte redskab til at skabe en hyggelig aften med masser af velsmag. Hvis du elsker chokolade, er det bestemt en maskine, du skal have fingrene i. Nemt og hurtigt sørger den for at sende din chokolade i rotation,… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Billede af KitchPro Chokoladefontæne

6: KitchPro Chokoladefontæne

Bedste pris: 199.00 hos CoolStuff.dk

Smag på ordet: Chokoladefontæne. Mmmmm. Selv Willy Wonka ville blive misundelig. Den varmer chokoladen op og lader den løbe ned over de ting, du vil overtrække med chokolade…. læs mere hos CoolStuff.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 27. maj:

Dyreste Chokoladefontæne på listen er Cilio Chokoladefontæne PERU 0.450L fra Proshop.dk med en pris på 849.00. Billigste udvalgte Chokoladefontæne er Chokoladefontæne 3-lag til 500 gram smeltet chokolade som du kan købe for 129.00 hos Satana.dk. Forskellen på de to priser er 720 kr. – de 6 Chokoladefontæne vi har fundet koster i gennemsnit 305.17 kr.
Ovenstående Chokoladefontæne data og priser er hentet fra 8 butikker (Satana.dk, HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, DinGadget.dk, Proshop.dk, KitchenOne.dk, Elgiganten, CoolStuff.dk). Alle Chokoladefontæne tilbud er opdateret i dag 27-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

4 gode grunde til hvorfor du skal købe en chokoladefontæne

Kender du det, at man kommer til et event og man bliver overrasket over, hvad man kan få ved buffeten? Den wow-faktor som madbordet bringer giver altid gæster en større fornøjelse, når de skal nyde det gode mad som bliver serveret.

En af de tilbehør til maden, som er blevet meget populært over de sidste år, er en chokoladefontæne. Før i tiden var en chokoladefontæne relateret til de rige og deres store, spektakulære fester, hvor man kunne dyppe alle former for desserter i løbende chokolade. En chookoladefontæne er dgo blevet mere normaliseret i dagen samfund, så her er 4 gode grunde til, hvorfor du burde investere i en chokoladefontæne.

Bruges i alle sammenhæng

Når det kommer til en chokoladefontæne, så kan den stort set bruges til alle former for fester og andre sammenhænge. Det er ligemeget om det er et brullyp, konfirmation eller en fødselsdag. Det kræver ikke andet end den rigtige undskyldning for at få sat dette luksustilbehør på bordet, så alle kan nyde chokoladens dejlige smag.

Annonce: Mangler du ideer til din næste fest? Så besøg genialegaver.dk og få inspiration til både hvad du skal give i gave og hvordan du skaber den bedste fest.

Alt kan stort set dyppes i chokolade

Man har jo set før, at det er jordbær der dyppes i smeltende chokolade. Det er da også klassikerne, men det skal dog ikke skye dig væk fra, at dyppe andre former for desserter og frugter, i smeltende chokolade. Det er næsten kun fantasien, der sætte grænser. Det skal dog helst være noget der har en chance for at smage godt. Hvis man ikke har den store fantasi så der her nogle råd.

Det er jo altid godt at dyppe noget kage i en chokoladefontæne. Iblandt dem er skumfiduser, kransekage, vafler og marcipan. Hvis man er ovre i frugtafdelingen så er pærer, ananas, æbler og druer en god idé.

Prisen er overskuelig

Som sagt før, var det en ting for de rige, hvilket har ændret sig. man kan nu få chokoladefontæner i alle størrelser, så man også selv kan have en familieaktivitet rundt om spisebordet. De små chokoladefontæner koster ikke andet en 350 kr for de mindste og kan skabe en masse glæde rundt om spisebordet. Hvis man skal have dem større, for eksempel til et stort arrangement, kan man enten leje dem eller købe dem for op mod 2000 kr.

Surprise

Der er ikke en større fornøjelse, end at se ens gæster være lamslået når en chokoladefontæne bliver båret ind. Ikke nok med at det er en atypisk dessert at servere, men også at den er visuelt smuk at se på. Man er vant til at se vandfontæner, så derfor er det noget helt andet at se vandet være skiftet ud med flydende chokolade. Det er derfor altid et rent hit hos børnene såvel som de voksne, for hvem elsker ikke chokolade?

Det giver også lidt energi til folket, for man skal aktivt hen og dyppe sin dessert, eller frugt i stedet for bare at få en tallerken med noget kage på, serveret. En chokoladefontæne kan klart anbefales til alle der skal holde fest inden for den nærmeste fremtid.

Ikke helt sikker på at din nye chokoladefontæne skal købes online? Du får her Tre gode argumenter for at nethandlen er svaret

Bedre returneringsmuligheder

Hvis du vil være bedst sikret når du køber din chokoladefontæne, ja så skal du købe den på nettet. Dengang nethandlen kom frem havde man brug for at sikre at folk ikke blev taget ved næsen – og derfor indførte man meget skrappere regler for webshops end for fysiske butikker. Du har f.eks. altid krav på at få byttet din vare inden for 14 dage.

I fysiske butikker er det en service de kan stille, men ikke et krav der er sikret i loven.

Altid åbent

Fysiske butikker har åbningstider mans skal indordne sig under. Ville du gerne være hjemme med familien her til aften? Bare ærgerligt, du skal nå at handle inden kl. 21. Familiebesøg i weekenden? Ja, men først efter du har brugt en time på at stå i kø med resten af byen til centrets weekedshopping.

Alternativet er selvfølgeligt at du køber din chokoladefontæne online, på et tidspunkt når du har tid.

Når du køber på nettet har du fred og ro

Skrigende babyer i køen. Teenagere der hører høj musik på deres telefoner. Gamle damer der skubber og maser. Reklamer hvert andet minut over storcentrets højtalere.

Lyder det som noget man har lyst til at tage del i? Nej vel? Men sådan er det når man køber sin chokoladefontæne i en butik.

Når du kigger efter chokoladefontæner online kan du til gengæld gøre det i god ro og mag ved din computer, uden at blive forstyrret.

Se også

Vi håber du kunne lide chokoladefontæne.dk.

Hvis det er tilfældet så besøg også vores andre sider ølkøler.dk samt selvhærdende-ler.dk, dem vil du sikkert synes om.

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Chokoladefontæne.dk